Skip to main content

Çalışma Saatleri

Pzt-Cuma: 09:00 - 18:00
Cmt.: 09:00 - 17:00

Hangi Liposuction? (Laser, Ultrasound, Vaser, Power Asissted)


Liposuction ameliyatı sırasında önce, vücutta nispeten katı durumda bulunan yağ daha sıvı hale getirilir. Böylece liposuction işlemi uygulanırken yağ daha kolay, daha homojen ve dokuları travmatize etmeden emilebilir.

Liposuction ile ilgili değişik yöntemler ve adlandırmalar ameliyatın bu aşaması ile ilgilidir. Kimi plastik cerrahlar yağ yumuşatma işlemini sıvı enjekte ederek, kimileri lazer, kimileri de ultrason yardımı ile yapar.

Bu işlemden sonra uygulanan temel yağ emme işleminde ise bir farklılık bulunmamaktadır. Liposuction hakkında kısa bir araştırma yapan herkesin görebileceği gibi her doktorun ”en iyi” diye önerdiği yöntem kendi kullandığı yöntemdir Peki gerçekte en iyi yöntem hangisidir?

​”Aesthetic Surgery Journal” adlı derginin 2009 yılı Kasım-Aralık sayısında yayınlanan bir makaleye göre, liposuction ameliyatında uygulanan bu farklı yöntemler temel sonuç üzerinde anlamlı bir fark yaratmamaktadır. Bu durumda ameliyatın hangi yöntemle yapıldığından çok, ameliyatı yapan doktor ve deneyimi önemlidir.

Bizimle
İletişime Geçin
Adres

Cumhuriyet Mah. FSM Cad.
Yağmur Sk. No:14
A Blok D: 1 (Cadde 224)
Nilüfer 16210 Bursa

Çalışma Saatleri
Pazartesi - Cuma:
09:00 - 18:00
Cumartesi:
09:00 - 14:00

© Dr.Murat Tezcan. All rights reserved. Powered by BursaWeb.